INNOSTUSCOACHING OTA YHTEYTTÄ

”It

BLOGI

Oma coach – minulle?

Mietitkö mitä coaching on ja sopisiko se sinulle?

Coaching on tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja vuorovaikutteinen kehitysprosessi, jossa coach auttaa kysymyksillä coachattavaa / valmennettavaa oivaltamaan itse asioita.

Mentorointi eroaa coachingistä siten, että mentoroinnissa mentori auttaa asiakasta kertomalla ja jakamalla omia kokemuksiaan ja osaamistaan.

Useimmissa tapauksissa prosessi asiakkaan kanssa sisältää sekä asiakkaan oivalluttamista kysymyksillä että mentorointia.

Toimin sertifioituna business coachina ja mentorina eli keskityn työelämään, yrittäjyyteen ja omaan ammatillisen osaamiseen liittyviin kysymyksiin. Mentorointiosaamiseni pohjalla on yli 20 vuoden monipuolinen työelämäkokemukseni.

On hyvä muistaa, että vaikka coaching-prosessissa keskitytään työelämän asioihin, niin elämä on kokonaisuus, johon kuuluu myös muuta.

Olen listannut alle erilaisia tilanteita, joissa olen saanut toimia coachina ja mentorina. Tunnistatko sinä näistä itsesi?

Coaching sopii sinulle, joka

  • olet puutunut nykyiseen työhösi ja loman jälkeen töihin paluu tuntuu ikävältä. Jatkaisit mieluimmin löhöilyä riippukeinussa.
  • olet vastavalmistunut ja mietit mitä aiot tehdä isona.
  • olet uuden edessä oleva toimitusjohtaja, joka on myynyt oman yrityksensä ja mietit mihin suuntaat seuraavaksi. Kaipaat ehkä merkityksellisyyttä työhösi. Joogaopettajaksi ryhtyminen tuntuu vielä liian uskaliaalta.
  • olet lomautettu tai irtisanottu ja olet ulkopuolisen "pakottamana" joutunut uuden eteen ja haluat pohtia uutta suuntaa urallesi.
  • nautit nykyisestä työstäsi mutta kaipaat uutta ja sinulla on tarve kehittyä tai se seuraava askel urapolulla on vielä sumun peitossa.
  • olet tilanteessa, että oma ammatillinen identiteetti on hukassa tai se on taitamattoman esimiehen lyttäämä. Et enää tunnista omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi
  • kaipaat "tukihenkilöä" työnhakuprosessiin. Sinulla voi olla pitkä aika siitä, kun viimeksi hait töitä ja LinkedIn-profiilisikin kaipaa parannusta.
Onko joku näistä tilanteista sinulle tuttu? Kaipaatko rinnallesi henkilöä, joka voi auttaa sinua eteenpäin? Olen täällä juuri sinua varten. Eli soita tai laita viestiä minulle, niin jutellaan.

Pirjo
puh. 0400 507502
email: pirjo@innostuscoaching.fi


OTA YHTEYTTÄ

Innocoaching, Y-tunnus 2889889-5

Pirjo Purovesi
0400 507502
pirjo@innostuscoaching.fi

https://www.linkedin.com/in/pirjopurovesi https://twitter.com/PPurovesi